Scoala de soferi dacar / Piatra Neamt

Informatii utile

Ce acte am nevoie pentru înscriere?
→ fisa medicală
→ avizul psihologic
→ cazierul judiciar

Unde se pot întocmi actele necesare pentru înscriere?
Atât fisa medicală cât și avizul psihologic se pot obține de la orice clinica medicală de stat sau privată, in baza unei Adeverințe obținute de la medicul de familie cu mențiunea “Apt pentru școala de șoferi”.
Cazierul judiciar se obține pe loc gratuit de la Poliția municipiului.

Ce trebuie sa mai conțină dosarul pentru susținerea examenului?
Pe lângă documentele solicitate la înscriere, candidatul trebuie sa atașeze chitanța reprezentând contravaloarea permisului de conducere in valoare de 68 lei, care se poate plăti la ANAF, CEC sau Posta Romană.

Cum se pot achita cursurile?
Plata se poate face atât integral cât și in rate, prin achitarea unui avans minim de 300 lei pentru categoriile A1, A2, A și B sau 500 lei pentru categoriile C, CE si D.

Cât timp este valabilă școala de șoferi?
Școala de șoferi este valabilă un an de zile de la finalizarea cursurilor.
Foarte important!
Din momentul înscrierii, cursanții trebuie sa termine cursurile școlii de șoferi in maxim 6 luni la categoriile A1, A2, A și B și maxim 9 luni la categoriile C, CE și D. Nerespectarea perioadelor maxime de școlarizare implica susținerea unui nou curs cu toate costurile aferente.

Legături utile:
Chestionare auto drpciv
IFPTR
Autoritatea Rutieră Română - ARR
Central Clinic

Ne puteti contacta prin telefon la numarul - 0743.615.273 sau puteti trimite un mesaj pe adresa de e-mail: ss_dacar@yahoo.com si va vom contacta in cel mai scurt timp.