Scoala de soferi / Piatra Neamt

Scoala de soferi Dacar

Suntem o scoala de soferi din Piatra Neamt, cu traditie in domeniul pregatirii cursantilor pentru obtinerea permisului de conducere, pentru toate categoriile auto (Scoala de soferi categoria A1, A2, A, B, C, CE, D), redobandirea permisului de conducere, cursuri de perfectionare pentru posesorii de permis de conducere.

Scopul scolii de soferi Dacar este educarea viitorilor participanti la trafic, astfel incat acestia sa circule in siguranta si sa fie increzatori in fortele proprii. Dorim ca abilitatile de sofat sa fie deprinse cu placere si incredere alaturi de profesorii si instructorii nostri, asigurandu-ne astfel ca aveti cele mai mari sanse de reusita in obtinerea permisului de conducere.

Scoala de soferi Dacar dispune de masini noi, de ultima generatie (Volkswagen, Skoda, Audi, BMW), cu cutie manuala sau automata, personal calificat, sali de legislatie moderne si atractive, mijloace de invatare multimedia, totul la cele mai accesibile preturi.

Scoala de soferi Dacar ofera scolarizare pentru:
→ categoriile A1, A2, A
→ categoria B cutie manuala si cutie automata
→ categoriile C, CE
→ categoria D
→ redobandirea permisului de conducere
→ perfectionare pentru posesorii de permis de conducere

In parteneriat cu IFPTR, la Scoala de soferi DACAR puteti obtine si atestatele profesionale pentru soferii profesionisti!

Ne puteti contacta prin telefon la numarul - 0743.615.273 sau puteti trimite un mesaj pe adresa de e-mail: ss_dacar@yahoo.com si va vom contacta in cel mai scurt timp.