Categoria A - Scoala de soferi Dacar

Categoria A

Descrierea categoriei: Motociclete cu sau fara atas si tricicluri cu motor cu puterea de peste 15 kW.

Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere: 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti daca persoana nu poseda aceasta categorie.

Cursurile de conducere se pot incepe cu cel mult 3 luni inainte de implinirea varstei prevazute de lege.

Perioada minima de scolarizare: 4 saptamani (in conditiile in care vremea permite efectuare orelor de pregatire practica).

Pregatire practica: Cursantul va sustine un numar de 13 sedinte de conducere atat in poligon, cat si pe traseu in care va parcurge un minim de 60 km/ total scoala.

Examenul auto: Examenul pentru obtinerea permisului de conducere consta in sustinerea unei probe teoretice de verificare a cunostintelor, respectiv in rezolvarea unui chestionar cu 20 de intrebari, in 20 de minute, cu minim 17 raspunsuri corecte pentru promovarea acestui examen si a unei probe practice de verificare a aptitudinilor si comportamentului, impreuna cu un examinator din partea DRPCIV.

Proba practica este compusa din proba de poligon si proba traseu. Examinatorul va da indicatii candidatului prin casca si va observa cu atentie respectarea regulilor de circulatie, precum si aptitudinile acestuia dintr-o masina a scolii aflata in spatele candidatului.

categoria A

Motocicleta YAMAHA MTN690-A
Categoria: A
Capacitate motor: 690 cmc
Instructor: Rogin Octavian Alexandru

categoria A

Motocicleta Suzuki SV 650
Categoria: A
Capacitate motor: 650 cmc
Instructor: Rogin Octavian Alexandru

Ne puteti contacta prin telefon la numarul - 0743.615.273 sau puteti trimite un mesaj pe adresa de e-mail: ss_dacar@yahoo.com si va vom contacta in cel mai scurt timp.